АРХІВ: 2017 2016 2015 2014


21/02/2017

Компанія «Михайлюк, Сороколат і партнери» була визнана однією з найкращих фірм в Україні за версією міжнародного рейтингового видання WTR 1000

Компанія «Михайлюк, Сороколат і партнери», зокрема партнери компанії – Валентин Михайлюк і Вадим Михайлюк, були визнані лідерами індустрії за версією рейтингового видання WTR 1000 – World Trademark Review 2017.

Видання WTR відзначило: «Серед українських фірм діяльність компанії «Михайлюк, Сороколат і партнери» в різних країнах Євразійського регіону відзначається неперевершеними досягненнями». Засновник компанії – Валентин Михайлюк був відзначений як професіонал із багаторічним досвідом у сфері ліцензування, захисті від недобросовісної конкуренції та захисті прав на торговельні марки. Вадим Михайлюк також став одним із рекомендованих фахівців в Україні за версією WTR та одержав багато позитивних відгуків від колег за професіоналізм у веденні діловодства з реєстрації торговельних марок.

WTR – це міжнародне рейтингове видання, яке містить рекомендації щодо провідних фахівців у сфері реєстрації та захисту прав на торговельні марки у 72 юрисдикціях. Третій рік поспіль наша компанія стає однією з найкращих в Україні за версією видання WTR. Визнання міжнародним рейтинговим виданням свідчить про високі стандарти якості наших послуг, які ми наполегливо вдосконалюємо.


Повернутися до списку новин