АРХІВ: 2017 2016 2015 2014


21/11/2017

Представники компанії «Михайлюк, Сороколат і партнери» відвідали виставку INFOINVENT-2017 у м. Кишинів, Молдова

Представники молдавського офісу компанії «Михайлюк, Сороколат і партнери» відвідали XV Міжнародну спеціалізовану виставку інтелектуальної власності, творчості та іновацій «INFOINVENTS-2017», що проходила 15-18 листопада у м. Кишинів.

INFOINVENT – це одна з найбільших міжнародних спеціалізованих виставок, що організовується кожні два роки Державним агентством з інтелектуальної власності Республіки Молдова за сумісництвом з Агентством з інновацій та трансферу технологій. Захід направлений на підтримку і сприяння просуванню інновацій, залучення інвестицій, впровадження нових технологій до національної економіки, розвиток співробітництва на регіональному та світовому ринках науки та техніки.

У ході виставки представники компанії «Михайлюк, Сороколат і партнери» не лише ознайомилися з новинками науково-технічного сектору, але й провели ділові зустрічі з винахідниками та дослідниками, проконсультували усіх бажаючих стосовно захисту прав інтелектуальної власності у Молдові та за кордоном, відповіли на усі питання.

Ми були раді відвідати такий масштабний захід, і вже чекаємо на нові зустрічі на наступних виставках!




Повернутися до списку новин