АРХІВ: 2017 2016 2015 2014


22/12/2017

Компанія «Михайлюк, Сороколат і партнери» - лідер з електронних подач заявок на торговельні марки в Казахстані у 2017 році

Національний інститут інтелектуальної власності Республіки Казахстан опублікував звіт із електронних подач заявок на реєстрацію об’єктів ІВ за перші 9 місяців 2017 року. Разом із загальним звітом, на сайті Казпатенту опубліковано список лідерів у електронних подачах заявках на кожен об’єкт.

Згідно з даними Казпатенту, патентний повірений компанії «Михайлюк, Сороколат і партнери» у Казахстані – Наталя Троїцька – стала лідером у подачі електронних заявок на реєстрацію торговельних марок у цій країні за перші 9 місяців 2017 року. Так, із 836 заявок, що було подано на цей об’єкт за вказаний період, 83 заявки (що складає 10% від загальної кількості) було подано нашим патентним повіреним.

Відзначимо, що головною перевагою електронної подачі заявок на реєстрацію прав на об’єкти інтелектуальної власності є зниження відомством збору за подачу заявки на 15%. Ми будемо раді надати Вам комплекс послуг із реєстрації та захисту прав інтелектуальної власності на різні об’єкти у Казахстані, у тому числі, за допомогою електронної подачі заявок. Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв’яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом.


Повернутися до списку новин