26/09/2019

Представники регуляторного відділу нашої компанії прийняли участь у вебінарі з реєстрації медичних виробів в ЄАЕС

Сьогодні, 26 вересня, ФГБУ «ВНІІІМТ» Росздоровнагляду» був організований вебінар на тему: «Підготовка документів в рамках Правил реєстрації та експертизи безпеки, якості та ефективності медичних виробів (Рішення Ради ЄЕК від 12.02.2016 № 46) ». «Проведення технічних випробувань та досліджень біологічної безпеки для цілей реєстрації в ЄАЕС (Рішення Ради ЄЕК від 12.02.2016 № 28 та від 16.05.2016 № 38)», в якому представники регуляторного відділу нашої компанії взяли активну участь.

Програма вебінара включала розгляд процедури реєстрації медичних виробів на території Євразійського економічного союзу, а також вимог до необхідних документів для реєстрації. Крім цього, одними з важливих тем, розкритих на семінарі були випробування медичних виробів в рамках ЄАЕС і план післяреєстраційного клінічного моніторингу.

Нашими представниками був підготовлений ряд питань з приводу процедури реєстрації та вимог до медичних виробів в Євразійському економічному союзі. Відповіді на наші запитання допомогли нам повністю розібратися в тонкощах нової процедури, а вже найближчим часом нами планується подача першої заявки на реєстрацію медичного виробу в ЄАЕС.

Компанія «Михайлюк, Сороколат і партнери» постійно піклується про кваліфікацію наших фахівців, щоб співпраця з нами була корисною та ефективною для наших клієнтів.