02/09/2019

Оновлення онлайн основи торгових марок - серпень 2019

За період з 1 по 31 серпня в нашу онлайн базу торговельних марок було додано 7422 ТМ. Серед них - 5576 поданих до Укрпатенту заявок і 1846 зареєстрованих свідоцтв.

Оновлення нашої онлайн бази відбувається регулярно, після кожної офіційної публікації Укрпатентом відомостей про торговельні марки. Таким чином, наша база торговельних марок завжди містить найактуальніші дані для проведення попереднього пошуку на тотожність і схожість. Такий пошук актуальний на попередньому етапі реєстрації торговельних марок, коли відбувається вибір назви ТМ або розробка логотипу компанії. З його допомогою можна визначити шанси на реєстрацію торговельної марки.

Для того щоб скористатися нашою онлайн базою торговельних марок і провести пошук ТМ на тотожність і схожість, будь ласка, перейдіть за посиланням. Сервіс пошуку ТМ має зручний інтерфейс і доступний 24/7 з будь-якого пристрою.

При виникненні будь-яких питань, ми будемо раді проконсультувати Вас в онлайн чаті, за телефоном, або у будь-якому з офісів нашої компанії.