03/05/2022

«МСП» на конференції INTA 2022

Представники компанії «Михайлюк, Сороколат та партнери» беруть участь у конференції 2022 Annual Meeting Live+ (INTA), яка проходить прямо зараз у м. Вашингтон, округ Колумбія, США. INTA (International Trademark Association – Міжнародна асоціація торговельних марок) – наймасштабніша щорічна конференція, присвячена питанням охорони торговельних марок – цього року триватиме з 30 квітня по 4 травня.

Ми раді знову зустрітися з колегами та гостями INTA після дворічної перерви, викликаної пандемією COVID-19. Цього року ми також могли пропустити конференцію через складну ситуацію в Україні, однак вирішили не змінювати свої плани та особисто взяти участь у заході.

На конференції ми плануємо провести багато зустрічей із іноземними колегами для обговорення питань реєстрації та захисту прав на торговельні марки у різних країнах. Ми також будемо раді поділитися з усіма учасниками своїм практичним досвідом та експертною думкою щодо охорони різних об'єктів інтелектуальної власності, як в Україні, так і за кордоном.

Ділимося фотографіями з заходу та сподіваємось, що незабаром зможемо стати учасниками інших подій, присвячених захисту прав інтелектуальної власності.