04/12/2018

Зміни пільгових тарифів для заявників з країн-учасниць Євразійської патентної конвенції

На тридцять четвертому засіданні Адміністративної ради Євразійської патентної організації (ЕАПО) 22-23 жовтня 2018 було затверджено зміни та доповнення до Патентної інструкції до Євразійської патентної конвенції та до Положення про мита Євразійської патентної організації. Згідно з цими змінами і доповненнями з 1 січня 2019 р. вводяться нові пільгові тарифи на патентні мита для юридичних осіб-резидентів країн-учасниць Євразійської патентної конвенції.

Пільги у розмірі 70% від вартості ряду патентних мит будуть доступні для державних наукових і освітніх організацій і 10% для решти юридичних осіб з держав-учасниць.

Відзначимо, що пільги для фізичних осіб-резидентів країн-учасниць Євразійської патентної конвенції залишилися без змін і становлять 90% від вартості ряду патентних мит, а для фізичних осіб з держав, які не є учасниками Конвенції - 50%.

Для детального прорахунку вартості і замовлення реєстрації винаходу згідно Євразійської патентної конвенції Ви можете звернутися до фахівців нашої компанії будь-яким зручним для Вас способом.