09/11/2018

Представники компанії «Михайлюк, Сороколат і партнери» взяли участь у GDIP 2018 Гуанчжоу, Китай

7-8 листопада представники нашої компанії взяли участь у виставці Guangdong Intellectual Property Trade Expo (GDIP) 2018, яка відбулася у м. Гуанчжоу, Китай. Під час виставки відбулася низка спеціалізованих форумів, суб-форумів і семінарів. На одному з таких суб-форумів, присвячених розвитку сфери інтелектуальної власності у деяких провінціях Китаю в ході реалізації ініціативи «Один пояс і один шлях», фахівці нашої компанії виступили з презентацією на тему «Інтелектуальна власність в деяких країнах Центральної Азії».

Guangdong Intellectual Property Trade Expo в перший раз була проведена у 2017 р. Основна мета заходу - це організація національного центру для проведення презентацій інноваційних технологій для внутрішнього і зовнішнього ринків.

Ми були раді взяти участь у Guangdong Intellectual Property Trade Expo 2018 вдруге поспіль, а також виступити з презентацією нарівні з засновниками великих корпорацій і представниками патентних відомств. Ділимося нашими фотографіями з виставки і чекаємо нових зустрічей на наступних заходах, присвячених питанням розвитку сфери інтелектуальної власності.