АРХІВ: 2018 2017 2016 2015 2014


26/01/2018

Представники компанії «Михайлюк, Сороколат і партнери» взяли участь в круглому столі за участю заступника Генерального директора ВОІВ.

26 січня 2018 року представники компанії «Михайлюк, Сороколат и партнеры» взяли участь в круглому столі, який проходив в приміщенні Українського інституту інтелектуальної власності, за участю заступника Генерального директора ВОІВ (Всесвітня Організація Інтелектуальної Власності) - Джона Сандажа.

Під час круглого столу представник ВОІВ підкреслив, що показники України за 2017 р.щодо кількості поданих PCT заявок в Міжнародне патентне відомство збільшилися у 2 рази у порівнянні з 2016 р. Також були відзначені результати роботи Укрпатенту як Міжнародного пошукового органу, який в 2017 р . провів у 2 рази більше патентних пошуків порівняно з попереднім роком. Така статистика характеризує збільшення тенденції розвитку сфери інновацій в Україні, що в подальшому може вплинути на економічні показники країни.

Джон Сандаж повідомив, що в ВОІВ мають намір всіляко підтримувати розвиток інноваційних технологій в Україні шляхом надання різноманітних можливостей і організації тематичних заходів.

Співробітники компанії «Михайлюк, Сороколат і партнери» були раді взяти участь в заході, а також в обговоренні питань щодо нововведень у сфері інтелектуальної власності як на території України, так і за кордоном.






Повернутися до списку новин