АРХІВ: 2018 2017 2016 2015 2014


26/04/2018

Представники компанії «Михайлюк, Сороколат і партнери» взяли участь у Національному тижні інтелектуальної власності 2018 в Китаї

З 20 по 26 квітня в Китаї пройшов Національний тиждень інтелектуальної власності 2018. У м. Ченду пройшов ряд заходів, присвячених сфері інтелектуальної власності, таких як семінари, конференції та зустрічі. Слід зазначити, що Індустріальна Високотехнологічна Зона Розвитку міста Ченду спеціалізується, зокрема, на підтримці і фінансуванні стартапів.

24 квітня 2018 року в Індустріальній Високотехнологічній Зоні Розвитку міста Ченду пройшов «Новий економічний форум інтелектуальної власності». В рамках форуму фахівці з Китаю, Тайваню і Японії виступили з доповідями щодо розвитку ІС і сприяння захисту прав інтелектуальної власності в Китаї, а також були запропоновані стратегії для місцевих компаній щодо захисту їхніх портфелів ІС за кордоном. Представники нашої компанії прийняли участь у форумі і виступили з доповідями про Євразійську патентну систему і про заходи митного контролю як складової стратегії захисту прав інтелектуальної власності в країнах Східної Європи і Центральної Азії.

25 квітня 2018 року в Індустріальній Високотехнологічній Зоні Розвитку міста Ченду був проведений семінар, присвячений нещодавній практиці в області захисту прав інтелектуальної власності та ведення судових справ в Китаї. Представники нашої компанії прийняли участь в цьому заході як і в активному обговоренні цього питання з місцевими патентними повіреними.

Фахівці компанії «Михайлюк, Сороколат і партнери» приєдналися до цілого ряду заходів, проведених в Китаї протягом тижня, присвяченого Міжнародному дню інтелектуальної власності, який відзначається 26 квітня.


Повернутися до списку новин