АРХІВ: 2018 2017 2016 2015 2014


31/05/2018

Представники компанії «Михайлюк, Сороколат і партнери» взяли участь у 5-му Китайському міжнародному ярмарку торгівлі послугами

З 28 травня по 1 червня представники компанії «Михайлюк, Сороколат і партнери» беруть участь у 5-му Китайському міжнародному ярмарку торгівлі послугами у м. Пекин, Китай. В ході заходу заплановано понад 130 різних зустрічей і семінарів, на одному з яких наші фахівці виступили з доповіддю на тему «Захист прав інтелектуальної власності - Євразійська патентна система. Особливості реєстрації товарних знаків в Росії».

В ході доповіді слухачам була представлена наша компанія, інформація про процедуру реєстрації патентів на винаходи в Євразійському патентному відомстві та процедуру реєстрації товарних знаків в Російському патентному відомстві, а також розглянуті актуальні питання захисту прав інтелектуальної власності у відповідних відомствах на прикладах судових справ, в яких наша компанія фігурувала в якості представника однієї зі сторін.

Після доповіді присутні отримали розгорнуті відповіді на питання щодо доповіді, а також реєстрації та захисту прав інтелектуальної власності в Євразійському і Російському патентних відомствах. У свою чергу, ми були раді новим знайомствам з учасниками та гостями ярмарку, і з нетерпінням чекаємо нових зустрічей на наступних заходах, присвячених захисту прав інтелектуальної власності.


Повернутися до списку новин